Hirdetés

Olcsó és trendi a Chuwi legújabb laptopja



|

Elstartolt az Indiegogón a Chuwi Aerobook notebook, ami modern megjelenést, de nagyon kedvező vételárat garantál.

Hirdetés

A Chuwi menetrend szerint indította el az Aerobook laptopjának a közösségi finanszírozási kampányát az Indiegogón. A költségtakarékos notebook az ára ellenére trendi megjelenést kínál, a kijelzőt körülvevő káva pedig kellően vékony három oldalon is. 

Hirdetés

A káva átlagosan 5 milliméteres, de hasonlóan lapos és trendi dizájnt követ a billentyűzet is az 1,25 kilogrammos gépben. Az érintőpad méretére sem lehet panasz.  

A motorháztető alatt 2-magos, 4-szálas Intel Core M3 CPU, 8 GB RAM és 128 GB tárhely található. A 13,3 hüvelykes kijelző 1920 x 1080-as felbontású, a gép Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik. Van rajta két USB 3.0 port, microSD-foglalat, jackcsatlakozó, valamint HDMI csatlakozó is. 

Az Aerobook listaára 499 dollár, azonban a Chuwi egy olyan promóciót futtat, amely kellő lájk hatására akár 379 dollárra is letornázhatja a tetszetős notebook árát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.