Hirdetés

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap



|

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat képes befogadni.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb alaplapját, a B450M Gaminget. Ez egy olcsó modell lesz, ami az AMD B450-es lapkakészletére építkezik, és AM4-es foglalatú processzorokat fogad be. A vételára elméletileg 100 dollár alatt alakul. 

Hirdetés

A micro-ATX-es alaplap egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kap energiát, 4+3 fázisú VRM jellemzi. A két darab DDR4-es memóriafoglalat maximum 32 GB memóriát kezel, dual channelben. Egy darab M.2-2280-as slot és egy PCI-Express 3.0 x16 is jutott az alaplapra, továbbá két PCI-Express 2.0 x1 slot. 

Az M.2-es meghajtó mellett négy SATA tároló is telepíthető. A hátsó panelre jutott négy USB 3.1-es port, előre még kettő köthető. Az 1 gigabites Ethernetet egy Realtek Dragon 8118AS kontroller vezérli. Az 6-csatornás audióért a Realtek ALC887 felel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.