Hirdetés

OLED-es gamermonitorral vágná agyon a monitorpiacot az Alienware



|

55 hüvelykes, gamereknek szánt OLED-monitort vitt magával a CES-re az Alienware.

Hirdetés

A szakértők és a média az OLED-et elképesztően nagy fejlődésnek tartják a megszokott kijelzőtechnológiákhoz képest. Éppen ezért nem meglepő, hogy mindenki várja már azt az időszakot, amikor az OLED-panelek a monitorpiacot is elkezdik meghódítani. 

Hirdetés

Az Alienware az LG segítségével pedig letett az asztalra egy OLED-monitort, kifejezetten gamereknek. Az Alienware 55 OLED gamermonitor értelemszerűen 55 hüvelykes képátlót kínál, méghozzá 4K-s felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel. A HDMI 2.1, a DisplayPort 1.4 és a DCI-P3 RGB 98 százalékos lefedettsége mind adottak, ahogyan a HDR-támogatás is. A FreeSyncről és a G-Syncről nem tudni. 

Azt egyelőre senki sem tudta megmondani, hogy mennyire finomhangolták a PC-kre a monitort, ami egyes tippek szerint egy kicsinek számító OLED-tévé, de tévétuner nélkül. Az Alienware szerint mindenesetre sok módot kapunk, a monitor pedig képes lesz optimalizálni a képet a játékokhoz is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.