Hirdetés

OLED-képernyővel dobja piacra az Acer a világ legkönnyebb 16 hüvelykes laptopját



|

A tartalomgyártók és a világutazók álma a tökéletes színekkel és feketékkel érkező Acer Swift Edge.

Hirdetés

Az Acer pénteken bemutatta a világ legkönnyebb 16 hüvelykes képátlójú laptopját, a Swift Edge-et. A vállalat úgy tervezte a készüléket, hogy "segítsen maximalizálni a mai hibrid munkaerő jelentette termelékenységi és kreativitási igényeket". A tökéletes feketéket megjelenítő OLED-kijelzőn túl bivalyerős processzorral és dedikált biztonsági chippel érkezik majd a laptop, amely egyébként Red Dot- és Good Design-díjat is kapott idén.

A Swift Edge főbb jellemzői:

  • AMD Ryzen 6000 és PRO 6000 sorozatú, akár nyolcmagos Zen 3+ processzorok
  • 16 hüvelykes, 4K-s OLED kijelző, amely lefedi a DCI-P3 színskála 100%-át
  • 500 nites fényerő
  • 1,17 kilogramm tömeg, 12,95 mm magasság

A biztonságról a gyárilag bekapcsolt Microsoft Pluton processzor gondoskodik, a kávamentes (92 százalékos képernyő-keret arányú) kijelző pedig megkapta a VESA DisplayHDR True Black 500 és TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítványokat. Támogatja a legújabb csatlakoztathatósági igények következő generációját is. Wi-Fi 6E kapcsolatot kínál a nagy sebességű vezeték nélküli csatlakozáshoz és fájlmegosztáshoz, valamint zökkenőmentes 4K streaming élményt biztosít. Természetesen tartalmazza az alapvető portokat is: HDMI 2.1, két USB 3.2 Gen 2 Type-C port gyorstöltési képességekkel, két USB Type-A port és egy audio jackcsatlakozó.

Hirdetés

A formatervezési koncepció precíz, lineáris szerkezeti részleteket, határozott hátsó éleket és egyszerű esztétikát jelenít meg, amely a Swift sorozat stílusos és prémium érzéséből merítkezik - közölte a gyártó, aki világutazóknak és üzletembereknek szánja a készüléket:

A lenyűgöző kijelzővel, a jól átgondolt zsanér kialakítással és az élesre vágott elülső bemélyedéssel együtt az Acer Swift Edge kiváló és stílusos választás az aktív és gyors tempójú életmódot folytató, sokat utazó szakemberek számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.