Hirdetés

Oroszországban már vihetőek az új Ryzen CPU-k



|

Minden jel arra utal, hogy Oroszországban már kaphatóak a második-generációs Pinnacle Ridge processzorok.

Hirdetés

Április közepén érkeznek meg az AMD második-generációs Ryzen processzorai, a Ryzen 7 2700X, a Ryzen 7 2700 és a Ryzen 5 2600X. Minden jel arra utal azonban, hogy az oroszországi boltokban már kaphatóak az új Pinnacle Ridge CPU-k. 

Hirdetés

A felhasználók már meg is vásároltak néhányat, és le is mérték, hogy mit tudnak a processzorok. Az Overclockers.ru közössége több olyan felhasználót is előásott, akik állítólag boltból szerezték a 2700X és a 2600X chipeket, és lemérték azok tudását az olyan benchmarkokban, mint a Cinebench R15 vagy az AIDA64. 

A megnövekedett teljesítmény mellett a képernyőképek arra is bizonyítékul szolgáltak, hogy az AMD átdolgozta a cache és a memória alrendszerét annak érdekében, hogy a második-generációs Ryzen chipek gyorsabbak legyenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.