Hirdetés

Parádézott a Lenovo



|

A Lenovo Tech World saját AI-asszisztenst, okoshangszórót, AR-headsetet és okosruhát is mutatott az érdeklődőknek.

Hirdetés

A Lenovo neve a legtöbb ember számára a laptopok, esetleg az okostelefonok világából lehet ismerős. A cég azonban eltérő termékeket is fejleszt, és a mesterséges intelligenciában is otthon van. 

Hirdetés

A Lenovo Tech World pedig számos olyan új terméket mutatott, amelyek új területeken hódíthatnak. 

Az egyik ilyen a CAVA, amely egy új virtuális asszisztens, mondhatni a Siri, a Google Assistant és a Cortana ellenfele. A CAVA képes a mélytanulásra arcfelismerő rendszerek és természetes nyelvi feldolgozás alapján, ezért ügyesen emlékeztet az eseményekre például. Megtanulja a szokásainkat, amiket összevet a forgalmi- és időjárásadatokkal. 

A Lenovo mutatott továbbá egy SmartCast+ okoshangszórót is, ami projektorral igyekszik felvenni a versenyt. 

A daystAR eközben egy önálló AR-headset, ami nem igényel sem okostelefont, sem PC-t. A 3D-s tartalmakat bárhová kivetíti viselés közben, a kijelzője átlátszó. 

A SmartVest pedig egy okosruha, amely a beépített szenzoroknak hála követi az életjeleinket, és pontosabb visszajelzést ad, mint egy egyszerű optikai pulzusmérő egy okosórán. 

Egyelőre egyik termék sorozatgyártásáról sem döntött a Lenovo. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.