Hirdetés

PlayStation konzolokhoz készített külső tárolókat a Seagate



|

A PlayStationökhöz szánt meghajtóknak vannak korlátai.

Hirdetés

Nem csak a Microsofttal ápol jó barátságot a Seagate, a Sonyval is együttműködésre lépett, minek eredményeképp bemutatta új Game Drive külső tárolóit. Ezek PlayStation 4-gyel és PlayStation 5-tel egyaránt kompatibilisek, viszont tekintettel arra, hogy merevlemezekről beszélünk, nem használhatjuk őket akármire.

Azok, akik PlayStation 4-hez vennék, nem kényszerülnek kompromisszumra: a Game Drive-ra telepített játékokat helyből futtathatják, így tényleg kényelmesebbé teheti az életüket az extra tárhely. PS5-nél azonban más a helyzet.

Hirdetés

Az új konzolok játékai mindkét oldalon kihasználják az ultragyors SSD-k képességeit, viszont ezek már nem indulnak el HDD-ről, így a PlayStation 5-nél kétféleképpen vehetjük hasznát a Seagate kiegészítőinek: egyrészt tárolhatjuk az épp nem játszott PS5-ös játékokat, hogy ne kelljen őket letöltenünk, ha kedvet kapunk hozzájuk, és elég legyen csak másolni, másrészt pedig ugyanúgy futtathatjuk a PS4-es címeket, mint az előző generációs gépeken.

A Game Drive kétféle változatban érhető el: a fekete 2 TB-os és 4 TB-os kapacitással kapható (92,49 és 139,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron), míg a limitált kiadású Horizon Forbidden West Limited Edition Game Drive 2 TB-os és 5 TB-os változatban lesz megvásárolható, 99,99 vagy 159,99 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.