Hirdetés

Ethernet kábelre váltható a tápegység az Intel NUC gépeknél



|

A PoE Texas 150 dolláros kiegészítőjének hála egyes Intel NUC gépek Ethernet kábelen is kaphatnak energiát.

Hirdetés

Az Intel NUC gépei köztudottan nem foglalnak sok helyet, ugyanakkor valamilyen tápegységekre ezeknek is szüksége van, amit fali aljzathoz kell csatlakoztatni. 

Hirdetés

A PoE Texas azonban most a GBT-NUC formájában más utat kínál. A 150 dolláros kiegészítő lehetővé teszi, hogy az energiát egy Ethernet kábelen juttassuk el egyes Intel NUC gépeknek. 

Mindez azt jelenti, hogy nem kell konnektor közelébe helyeznünk az apró PC-t, sőt, hosszabbítót sem kell használnunk. Ráadásul ugyanazon a kábelen át jöhet az internet is. 

Sok újabb Intel NUC fedlapja távolítható el, és a GBT-NUC éppen ennek a helyére, felülre helyezhető. A hetedik-, nyolcadik- vagy tizedik-generációs Intel U szériás chipekkel rendelkező rendszerek mindegyikét támogatja a kiegészítő. Persze kell még egy olyan router vagy switch is, ami támogatja a 802.3bt szabványt (UPoE). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.