Hirdetés

Ilyen lett a PowerColor Radeon RX 5500 XT Red Dragon széria



|

A TUL Corporation is bemutatta a saját megoldásait, értelemszerűen a PowerColor márkanév alatt.

Hirdetés

A TUL Corporation sem lógott ki a sorból, és bemutatta az AMD új videokártyájára épített saját verzióit, a PowerColor márkanév alatt. A PowerColor Red Dragon RX 5500 XT 8 GB és a PowerColor RX 5500 XT 4 GB egyaránt a 7 nm-es RDNA architektúrára építenek, GDDR6 VRAM-mal.

Hirdetés

A jobb vizuális hatásokhoz optimalizált kártyák 1080p-s játékokhoz ajánlottak, a 60 fps az AAA címeknél is összejön magas beállítások mellett, a vezető e-sport-címeknél akár 90 fps fölötti érték is mérhető. Az új Radeon grafikus driverek is tovább csiszolnak az élményen a Radeon Image Sharpening, FidelityFX és Radeon Anti-Lag technológiákkal. 

Mindegyik modellbe Mute Fan technológiák hűtőket építettek, vagyis 60 Celsius-fok alatt a hűtőventilátorok lekapcsolnak a csendesebb működés érdekében. Ezzel a fogyasztás is csökken alacsony és közepes terhelés mellett. 

A PCB-t és az egyéb komponenseket egy 1,5 milliméteres fém hátlap védi a Red Dragon verziónál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.