Hirdetés

Praktikus újdonsággal frissít a Windows 10



|

Jönnek az előzmények a vágólapra, sötét témát kap az Intéző - több újdonságot is hozott a legújabb előzetes.

Hirdetés

Bár a Windows 10 áprilisi frissítése csak nemrég kezdett el megjelenni, a Microsoft értelemszerűen már dolgozik a Windows új verzióján. A legújabb előzetest meg is kapták az Insider program résztvevői. 

Hirdetés

A 17666-os előzetes build számos újdonságot hozott. Tovább fejlődött a Sets funkció, amelynek hála több eltérő programot kombinálhatunk lapok formájában, egy ablakon belül. Ennél is érdekesebb, hogy a vágólapra megérkeztek az előzmények. 

A Ctrl + V természetesen ugyanúgy beilleszti a vágólap tartalmát, de a Win + V gombok lenyomására már egy új ablak is felugrik az előzményekkel, ahonnan szabadon választhatunk, és még a gyakran használt elemeket is letűzhetjük. 

Az új verzióban sötét téma is akad az Intézőhöz. A Start menü keresési előnézete is fejlődött, appokhoz, dokumentumokhoz és más tartalmakhoz is használható. 

Frissült továbbá a Jegyzettömb is, amiben már a Unix és Linux alatt létrehozott szöveges fájlok sem néznek ki furcsán. A szöveg kijelölése után jobb gombbal egyébként keresést is végezhetünk már a Bing segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.