Hirdetés

Processzort cserél a Surface Pro 5



|

Állítólag kevés dolgon változtat a Surface Pro 5 - de új CPU azért lesz benne.

Hirdetés

2015. októberében jelent meg a Microsoft Surface Pro 4-es hibridje, amely remek eszköznek bizonyult az azóta eltelt idő során. Az okostelefonokkal ellentétben azonban a hibrid gépek nem feltétlen frissülnek évente. A Surface Pro 3 és a Surface Pro 4 között például 17 hónap telt el. 

Hirdetés

Az utód érkezése azonban lassan közeleg, így egyre több pletykára számíthatunk a Surface Pro 5-ről. 

Az egyik friss jelentés szerint sok dolog nem változik majd a Surface Pro 5-nél. Paul Thurrott az egyik forrására hivatkozva azt mondja, hogy a következő-generációs modell már Intel Kaby Lake processzorra építkezik. Ez lesz a nagy változás, elméletben a Surface Pro 5 gyorsabb lesz az elődjénél, és az üzemideje is hosszabb lesz. 

A Surface Pro 5 megtartja a Surface Connect tápcsatlakozót, legalábbis Thurrott erre is kitért. Ha ez így lesz, akkor lehet, hogy az USB-C-ről le kell mondani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.