Hirdetés

Professzionális funkciókat kap a Radeon VII



|

A professzionális funkciók feloldásának hála a Radeon VII vonzó ajánlat lehet a GeForce RTX 2080-nal szemben is.

Hirdetés

Az AMD a jelentések szerint mindent elkövet, hogy funkciókban és ár-érték arányban vonzó alternatívává tegye a Radeon VII-et az NVIDIA GeForce RTX 2080-nal szemben. Éppen ezért hamarosan számos professzionális funkciót tesz elérhetővé a Radeon VII vezérlőkön. Olyanokat, amelyek egyébként kizárólag a Radeon Pro szériás videokártyákon használhatóak. 

Hirdetés

A gyártó elvileg felveszi a Radeon VII-et a Radeon Pro 19.Q1 szoftvercsomag támogatási listájára. Aki leváltja a Radeon Adrenalin 2019 Edition drivereket erre, az máris eléri a pro funkciókat. A ProRender mellett 3D-, CAD- és CGI-csomagok tanúsítványai, a SecureMI, az üzleti virtualizáció és még sok más is hozzáférhető lesz. A Radeon Pro 19.Q1 driverekkel több mint 320 professzionális alkalmazás használható. 

Elvileg az AMD olyan funkciót is hoz, aminek hála a Radeon Pro és a Radeon Adrenalin driverek között használat közben, újraindítás nélkül is lehet váltani. Így nem kell lemondani a legújabb játékokhoz elérhetővé tett optimalizációkról sem, az új drivereknek hála viszont az üzleti szektor egy vonzó terméket kap, ami a 3000 dollárnál drágább professzionális grafikus vezérlőkre is alternatíva lesz amellett, hogy a GeForce RTX 2080-at is megszorongathatja kicsit, legalábbis funkciókban mindenképp. 

Frissítés: az AMD elárulta, hogy a funkciók egy részét valóban elérhetővé teszi, azonban a kulcsfontosságú részek továbbra is a Radeon Pro termékek kiváltságai maradnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.