Hirdetés

Rejtélyes ajándékdobozokkal promózza a következő műsorát az Apple



|

Több influencer is megkapta a csomagot, amely számos jóságot rejt magában.

Hirdetés

Nemrégiben bejelentésre került, hogy mikor mutatkoznak be az új Macek, amik a gyártó szerint "félelmetesen gyorsak" lesznek. Bár a hajnali 1-es kezdés nem a legkedvezőbb a hazai közönség számára, mégis, érdemes lehet figyelemmel kísérni az online esedékes konferenciát, melynek keretein belül számos érdekesség mutatkozhat majd meg.

Míg egyelőre ezekkel kapcsolatban csak az iparági pletykákra hagyatkozhatunk, jó eséllyel az esemény egyik legnagyobb dobása az Apple M3-as chipjének és az ezt használó modelljeinek a leleplezése lehet, de elég nagy a valószínűsége még annak is, hogy a gyártó megvillantja az M2 és M2 Pro processzorokkal frissülő iMac-et, illetve az ezekkel felvértezett 13 hüvelykes MacBook Pro-t is.

Hirdetés

Közeledve a kísérteties konferenciához, az Apple is beindította a marketing gépezetet, melynek értelmében a vállalat különböző ajándékdobozokat juttatott el bizonyos influencerekhez, amikben egy AirPods Max fejes és a "spooky season" mentén számos rágcsálnivaló és ital is helyet kapott.

A csomagot például a tech-youtuber, Lamarr Wilson is megkapta, aki egy TikTok videó keretein belül mutatta be, hogy miket is rejt a doboz.

@lamarrwilson OMG Thx @apple for the surprise box! #AppleEvent on October 30th 5pm PT/8pm ET #Halloween #unboxing ♬ original sound - Lamarr Wilson

A csomagban egyébként az Apple az alábbi üzenetet mellékelte a szerencsés kiválasztottaknak:

"Mindjárt itt a Halloween, így az Apple készült számodra néhány finomsággal. Október 30-án este valami különlegeset mutatunk be, így téged is szeretnénk meghívni a közös online partiba. Hogy a nézést egy kicsit "térhatásúbba" tegyük, reméljük élvezni fogod az AirPods Max által biztosított immerzív hallgatási élményt, ami mellé néhány édes és kísérteties rágcsálnivalót is mellékeltünk.

A teljes mértékben halloweeni tematikára felhúzott Scary Fast eseményre amerikai idő szerint hivatalosan október 30-án kerül majd sor, azonban a szokásos közép-európai idő szerinti este 7-es kezdés helyett most hajnali 1-gyel kell számolnunk, így ez nekünk már október 31-ére tolódik át.

Ha esetleg ébren maradnátok és élőben követnétek a történéseket, akkor ezt az Apple hivatalos YouTube-csatornáján, egészen pontosan itt tehetitek majd meg.

Ti mit vártok a konferenciától?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.