Hirdetés

Rézbe öltözött a Thermalright új processzorhűtője



|

Csupa réz az AXP-100 Full Copper. Utoljára 10 éve volt hasonló CPU-hűtője a gyártónak.

Hirdetés

Bemutatkozott a Thermalright legújabb processzorhűtője, az AXP-100 Full Copper. Ennek az érdekessége az, hogy alacsony profillal rendelkezik, illetve teljes mértékben rézbe öltözött. Hasonló hűtője utoljára 10 éve volt a gyártónak, amikor szintén az egyik sikeres CPU-hűtőjéből adott ki Full Copper verziót. 

Hirdetés

Az AXP-100 Full Copper hűtőbordája réz lamellákból áll, amiket 6 darab 6 milliméteres réz hőcső egészít ki, réz talppal és egy narancssárgás ventilátorral. A bordák magassága 44 milliméter, vagyis az AXP-100 RH verziónál is alacsonyabb ez a modell. 

A 108 x 121 x 44 milliméteres hűtőborda 600 grammos. A TY-100-as légkavaró 120 milliméteres, 900 és 2500 RPM között tud dolgozni, és persze PWM-vezérelt. 22 és 30 dBA közötti zajt generál. 

A Thermalright új processzorhűtője az Intel LGA2066 és LGA115x foglalatait, valamint az AMD AM4-es foglalatát támogatja. Az új hűtő vételára sajnos nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.