Hirdetés

RGB nélküli gamermemóriákkal frissített a Thermaltake



|

Kifejezetten játékosok számára készültek az H-ONE Gaming memóriamodulok, nagy meglepetésre RGB-s világítás nélkül.

Hirdetés

Ha egy terméket manapság a játékosoknak gyártanak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindenhol lesz rajta RGB-s világítás. Éppen ezért meglepő, hogy a Thermaltake legújabb, gamereknek szánt DDR4-es memóriái RGB-s világítás nélkül érkeznek. 

Hirdetés

Az H-ONE Gaming memóriamodulok alumínium burkolatot kaptak, RGB-s fények ugyanakkor nincsenek. 

Ezek a memóriák csak 8 GB-os modulok formájában léteznek, három eltérő sebességgel. A DDR4-2400-as modell CL17-es, 1,2 volton üzemel, míg a DDR4-2666-os már CL19-es. A csúcsot a DDR4-3000-es modul jelenti, CL16-os időzítéssel, 1,35 volton működve. 

A Thermaltake a kompatibilitást és stabilitást szem előtt tervezte az Intel platformokhoz az új memóriát, ami a 100-as szériás alaplapoktól kezdve egészen az X299-es modellekig bevethető. A könnyebb beállításokért az XMP 2.0 is támogatott. Sajnos a vételárak és megjelenési dátumok nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.