Hirdetés

Rootolás nélkül is húzhatsz új témát az Android 8.0-ra



|

A Substratum és az Andromeda kiegészítőnek hála új megjelenést kölcsönözhetünk a kezelőfelületnek, rootolás nélkül.

Hirdetés

Az Android mindig is sokkal testre szabhatóbb volt a rivális mobilos operációs rendszereknél, és a Substratum nevű app segítségével Android 6.0 fölött és rootolással még több lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére, ha szeretnék testre szabni a felületet. 

Hirdetés

A Substratum képes mindent lecserélni, a navigációs gomboktól kezdve a betűtípusokon és színeken át a betöltési animációt is. Még apponként is módosítható a téma. 

A nagy újdonságot a fejlesztők most egy Andromeda kiegészítő formájában dobták mélyvízbe. Ennek a használatával már rootolt készülékre sincs szükség a módosításokhoz. Kizárólag az Android 8.0 Oreo a feltétel. 

Az Andromeda működik a Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel és Pixel XL készülékekkel, maga a Substratum pedig a Sony által fejlesztett OMS-re épül. Az ilyen témákat pedig már kezeli az Android 8.0, natív módon. 

Nem árt persze így is mérlegelni az app és a kiegészítő telepítését, ugyanis a Substratum hiába ingyenes, az Andromeda 799 forintba kerül, a témák közül sok pedig szintén fizetős. A telepítéshez egy asztali kliensre is szükség van továbbá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.