Hirdetés

Ryzen processzorral is van már Honor MagicBook



|

Ryzen 5 2500U processzorral és Radeon Vega 8 grafikával is van már a laptopból.

Hirdetés

A Huawei egy hónapja indította útjára a Honor MagicBook laptopot, ami 14 hüvelykes, lapos és könnyű. Benne Intel Core i5-8250U vagy Core i7-8550U processzor, illetve NVIDIA GeForce MX150-es grafikus vezérlő található. AMD-s verzióról nem volt szó, de a jelek szerint érkezik. 

Hirdetés

A JD oldalán már megtalálható egy új Honor MagicBook, amelyben Ryzen 5 2500U processzor és Radeon Vega 8 grafikus vezérlő található. 

Konkrét árak és megjelenési dátum még nincs, és érdemes megjegyezni azt is, hogy a legtöbb mérésen a GeForce MX150 lenyomja a Radeon Vega 8-at. Mindkettő erősebb viszont az Intel UHD 620-as integrált megoldásánál. 

Egyéb tekintetben a Ryzen processzoros modell ugyanolyan, mint az Intel CPU-s: 14 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS-kijelzője van, 5,2 milliméteres kerettel. 8 GB RAM és 256 GB-os SSD kerül bele, 57,4 Wh-s akkuval, négy hangszóróval, HDMI, USB-C és USB-A portokkal, ujjlenyomat-olvasóval. 

Azt sajnos nem tudni, hogy ez a modell kapható lesz-e Kínán kívül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.