Hirdetés

Ryzen processzorral újíthat az Acer Swift 3



|

A Geekbench adatbázisában már felbukkant egy olyan modell, amiben AMD Ryzen 7 2700U CPU van.

Hirdetés

Az Acer nemrég állt elő az új Swift 3 laptopjával, amiben már nyolcadik-generációs Intel Kaby Lake-R processzor dolgozik, NVIDIA GeForce MGX150 grafikával. 

Hirdetés

A jelek szerint az Acer színesítené a lehetőségek tárházát: a Geekbench adatbázisában felbukkant egy Acer Swift 3, amelyben AMD Ryzen 7 2700U CPU dolgozott. 

Ez nem csak azért érdekes, mert az Acer még nem mutatott be ilyen verziót, hanem azért is, mert az AMD sem mutatta be ezt a konkrét processzort. 

A Ryzen 7 2700U elvileg egy 4-magos chip lesz integrált Radeon Vega grafikus vezérléssel, vagyis konkrétan egy APU. Ez a széria a Raven Ridge kódnév alatt fut majd. 

Ezek az APU-k az Intel Kaby Lake-R chipekkel mérkőznek majd meg, egyelőre nem tudni, hogy teljesítményben, grafikában és árban mekkora sikerrel. 

Asztali fronton az AMD Ryzen lapkái idén sok fejtörést okoztak az Intelnek - sokan kíváncsian várják, hogy a laptopok piacán is tud-e hasonló trükköt az AMD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.