Hirdetés

Saját kijelzőt kapott a Colorful RTX 2080 Ti RNG Edition



|

Színes LCD-kijelzőt raktak az új videokártyára, ami megjelenésében egyébként sem épp mindennapi.

Hirdetés

Az RGB-s LED-ekkel teletűzdelt termékekkel manapság már a gamerpiacon is elég nehéz kitűnni. Miért érné be azonban egy gyártó ennyivel, ha színes LCD-kijelzőt is építhet a videokártyára? 

Hirdetés

A Colorful új GeForce RTX 2080 Ti RNG Edition videokártyája egy színes LCD-kijelzőt kapott. A grafikus vezérlő külseje pedig egyébként sem mindennapi. 

Azt még nem tudni, hogy az LCD-kijelző tartalma programozható-e vagy csak egy végtelenített animáció lejátszására alkalmas. A hűtőegység borítása és a hátlap azonban önmagában is rendkívül különlegessé teszi az újdonságot, amit vagy egyből imád valaki, vagy sosem szeret meg. 

A kártya 2,5 slotos hűtőegységet kapott, három ventilátorral. Három darab 8-tűs csatlakozóból kapja az energiát. Csatlakozók közül egy HDMI, három DisplayPort és egy VirtualLink állnak a leendő tulajdonosok rendelkezésére. Van továbbá egy OC gomb is a kártya hátlapján, ha valaki nem elégedne meg a normál teljesítménnyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.