Hirdetés

MicroLED-ek sorozatgyártásába kezdhet a Samsung



|

A jelentések szerint hamarosan microLED-ek sorozatgyártásába fektet be a Samsung.

Hirdetés

A microLED egy olyan kijelzőtechnológia, amit a Samsung még a 2018-as CES-en villantott meg először a The Wall bemutatásakor. A technológia fő előnye, hogy minden egyes képpont egy LED, jobbak a betekintési szögek, a fényerő és a kontraszt. 

Hirdetés

Az ETNews forrásai szerint a Samsung hamarosan óriási befektetést eszközölhet, és belevetheti magát a microLED panelek sorozatgyártásába. Jelenleg a gyártási eszközök kérdéskörét mérlegelik, és a partnerekkel egyeztetnek a technológia várható sikeréről. 

A jelentések szerint a Samsung még nem döntött, hogy mekkora letámadásra készül, és lehet, hogy csak a 2020-as CES után születik meg a döntés. Valószínűleg a riválisokra és a keresletre kíváncsi a gyártó, a CES pedig sok új technológiának ad otthont, így teljesebbet képet kaphatnak a vezetők a show után. 

Egyes szakértők szerint a microLED-ek sorozatgyártása valószínűleg még mindig nem megoldható. A CES azonban hamarosan kezdődik, és talán újabb válaszokat kapunk sok kérdésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.