Hirdetés

Snapdragon 835 ketyeg a Lenovo Windows 10-es táblagépében



|

Idén tavasszal, 800 dolláros indulóárral érkezik a Lenovo Miix 630, amibe Snapdragon 835-ös chip kerül.

Hirdetés

A Lenovo bemutatta és piacra dobja az első olyan windowsos táblagépét, amelyben már Qualcomm Snapdragon chip kapott helyet. Az új Miix 630 egy hibrid tablet, lecsatolható és háttérvilágított billentyűzettel, illetve tollas támogatással. 

Hirdetés

A Miix 520 és 510 után azonban ez az új modell a Snapdragon 835-nek hála hosszú üzemidőt és állandó LTE-kapcsolatot garantál. Persze ez nem lesz olcsó, az újdonság indulóára ugyanis 800 dollár lesz tavasszal. 

Alapvetően egy csúcskategóriás okostelefon specifikációival van dolgunk, csak nagyobb kijelzővel, billentyűzettel és digitális tollal. Ennek ellenére elgondolkodtatóak ezek az újdonságok, hiszen az Intel gyenge Apollo Lake és Gemini Lake processzoraival az ilyen gépek hasonló vagy jobb teljesítményre képesek. 

A Snapdragon-alapú rendszerek előnye igazából az üzemidő lesz. A Lenovo szerint ez a modell akár 20 órát is kibír akkuról, ha videókat játszunk le helyileg. Erre egy 12,3 hüvelykes, 1920 x 1200-as kijelzőn van lehetőségünk. Ez alatt 4 GB RAM, 256 GB UFS tárhely lapul. A hűtés persze passzív a 15,6 milliméter vastag gépen (billentyűzettel ennyi). 

A biztonságért a Windows Hello-képes infrakamera felel a Windows 10 S-sel érkező gépen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.