Hirdetés

Sokat ad a Cube i35 Thinker laptop



|

700 dollárért 3000 x 2000-es felbontású kijelző és Core M3-as Kaby Lake CPU jár.

Hirdetés

Elég kevés laptop akad, aminek a kijelzője 3000 x 2000-es felbontású. A Microsoft Surface Book mellett talán a Chuwi Hi13 kettő az egyben tábláját érdemes megemlíteni. A listára azonban már felírható a Cube i35 Thinker notebook is. 

Hirdetés

A Cube újdonsága megérkezett az AliExpressre, és hamarosan vihető a Gearbesten keresztül is. Az ára 700 dollár. 

Mi jár ennyiért, miközben a Surface Book erős és drága, a Chuwi pedig olcsó, de csak Celeron processzoros? 

A remek felbontású érintőkijelzőt egy Intel Core M3-7Y30 Kaby Lake processzor, 8 GB RAM és egy 256 GB-os SSD egészíti ki. A laptopban van 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, sztereó hangszórók, két USB 3.0 port, jackcsatlakozó és egy 2 megapixeles webkamera. Van egy USB-C port is, az érintőpadba ujjlenyomat-olvasót építettek, a képernyő pedig 180 fokban hátrahajtható. A gépen Windows 10 fut. 

A későbbiekben lesz belőle egy erősebb, Core i5-ös CPU-val szerelt változat is, nagyjából 950 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.