Hirdetés

Sokat tud az Intel új grafikus drivere



|

Az új meghajtóprogram támogatja a Windows 10 őszi alkotói frissítését, és a HDR-módot a YouTube-on és a Netflixen.

Hirdetés

Az Intel kiadta a legújabb windowsos grafikus driverét (GDW), a 15.60 WHQL-t (15.60.0.4849-es verziószámmal). Ez szolgálja ki a hatodik-, hetedik- és nyolcadik-generációs Skylake, Kaby Lake és Coffee Lake processzorok integrált grafikus vezérlését. 

Hirdetés

A driverek támogatják a WDDM 2.3-at, vagyis a Windows 10 őszi alkotói frissítését is. Windows 10 alatt a YouTube-on és a Netflixen már a HDR-mód is megy, illetve van támogatás HDMI-n keresztül 1,07 milliárd színhez (10-bpc). Több DirectX 12 utáni formátum is hardveres gyorsítást kapott a videók dekódolásánál. 

Aki erősebb Iris Pro grafikával rendelkezik, az külön optimalizációknak örülhet a Middle-earth: Shadow of War, a Pro Evolution Soccer 2018, a Call of Duty: WWII, a Destiny 2 és a Divinity: Original Sin játékokban.

Az új driver lehetővé teszi továbbá a Windows Mixed Reality headsetek használatát az integrált grafikus vezérlő csatlakozóin keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.