Hirdetés

Sokoldalú hibrid gép lesz az Asus Vivobook 13 Slate OLED



|

2022 első negyedévében kerül itthon piacra a 13,3"-es, OLED-es masina.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a Vivobook 13 Slate OLED (T3300) 2 IN 1-t, ami a világ első 13,3 hüvelykes, Windows 11-es kettő az egyben számítógépe. A laptopként és tabletként is könnyen használható, leválasztható billentyűzetes gép 13,3"-es, 16:9-es képarányú OLED Dolby Vision PANTONE-validált érintőképernyőt kapott, de nem ez az egyetlen csábító tulajdonsága.

Belül egy négymagos, 3,3 GHz-es Intel Pentium Silver N6000 CPU dolgozik, amit akár 256 GB-os PCIe Gen 3.0 x4 SSD és 8 GB LPDDR4X RAM is segíthet. Az Intel Bridge közreműködésével androidos alkalmazásokat is futtatni tud.

Hirdetés

Került bele egy 5MP-es előlapi és egy 13MP-es hátlapi kamera, két USB 3.2 Gen 2 Type-C, 3.5-es jack csatlakozó, microSD-olvasó, Dolby Atmos-támogatású sztereó hangszórók, és Wi-Fi 6 is. Akkumulátora 50 Wh-s, 3 cellás, 65W-os töltővel tölthető. Billentyűzete kényelmesen nagy, ahogy a rajta található touchpad is, borítóját pedig állványként is használhatjuk. Támogatja továbbá az ASUS Pen 2.0-t, amivel precízen írhatunk, rajzolhatunk.

A gép 2022 elejétől lesz kapható  Magyarországon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.