Hirdetés

Sorra szivárognak a GeForce GTX 1650-ek



|

A Gainward és a Palit videokártyáiról kerültek elő ezúttal képek, DisplayPort csatlakozó egyik modellen sincs.

Hirdetés

Nemrég láttuk, hogy mivel készül a ZOTAC, és mivel közeledünk az NVIDIA GeForce GTX 1650 megjelenéséhez, értelemszerűen egyre több a szivárgás. A Gainward és a Palit grafikus vezérlői is felbukkantak

Hirdetés

A PCB-k ugyanazok, így túl nagy különbségekre vagy látványos megoldásokra nem kell számítani. Ami azt illeti, igazából csak a hűtő borítása tér el a Gainward Pegasus és a Palit Storm X modellek esetében, ugyanis mindkettő ugyanazt a TU117-es GPU-t használja, ugyanúgy 4 GB GDDR5-ös memóriával. 

Mindkét gyártó grafikus vezérlője 1665 MHz-es alap órajellel kezd. Ez boost mellett maximum 1725 MHz-ig emelhető. DisplayPort csatlakozó egyik modellen sincs, ami kissé furcsa. A felhasználók a VRR-t így nem aknázhatják ki, az NVIDIA ezt ugyanis csak DisplayPorton keresztül támogatja. 

A Gainward és a Palit kártyáján is egy HDMI és egy dual-link DVI-D csatlakozó található, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a G-Sync előnyeit sem tudják kihasználni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.