Hirdetés

Szeptemberben már testre szabott Navi GPU-kat hoz az ASUS



|

Mindezt igazából maga az ASUS árulta el - a további részletekre állítólag szeptemberben derül fény.

Hirdetés

Sokan örültek az AMD Radeon RX 5700 és a Radeon RX 5700 XT Navi videokártyák startjának, ami nem véletlen: így újabb remek ajánlatok érkeztek a grafikus vezérlők piacán a középkategóriába. 

Hirdetés

Annak azonban már nem sokan örültek, hogy a startot csak referenciamodellekkel követték a gyártók, ami azt jelenti, hogy be kellett érnünk egy extra matricával vagy pedig más színű betéttel a hűtőegységen. A dizájn azonban nem egyedi sehol sem, tehát alapvetően mindegyik ajánlat ugyanaz, és megegyezik a referenciaváltozattal. 

Az ASUS az Edge UP-on azonban egy blogbejegyzésben arról árulkodott, hogy míg a kezdeti Navi-alapú termékeik az AMD referenciahűtőjét és gyári órajeleit használnák majd, addig dolgoznak azon, hogy egyedi dizájnnal, tuninggal és extra erővel vértezzék fel ezeket a kártyákat. A további részleteket szeptemberre ígérik. 

Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vártnál később érkezhetnek meg az egyedi Radeon RX 5700 és Radeon RX 5700 XT vezérlők (eddig augusztusra vártuk ezeket). Nem kizárt persze, hogy papíron a start augusztusban lesz, a boltokban pedig szeptemberben jelennek meg a videokártyák.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.