Hirdetés

Szétszedték és összetörték az Apple Vision Prót, és ezt videókon nézhetjük végig



|

Láthatjuk, hogyan áll össze és mennyire strapabíró az Apple headsetje.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban már elérhető, hozzánk pedig várhatóan még tavasszal megérkezik az Apple Vision Pro, a gyártó kevert valóságos headsetje, amiért még Apple-mércével mérve is magas ára ellenére is rengetegen kapkodnak. Az első kritikák szerint tényleg kiemelkedő élményt kínál, de látszik rajta az is, hogy első generációs, és például az ujjal vezérlés sem működik kifogástalanul.

Ahogy az már hagyomány, az iFixit csapata szétszerelte, hogy megnézze, mi található belül, és mennyire tartja javíthatónak. A videó azzal indul, hogy ez az Apple valaha volt legösszetettebb készüléke, és egy videó nem is elég arra, hogy mindent alaposan megnézzenek, de azért nekiestek. Az alábbi, hatperces felvétel így csak egy szeletét mutatja meg a teljes szétbontási folyamatnak.

Hirdetés

Aki a precizitásnál az erőszakot többre tartja, annak az AppleTrack videóját tudjuk ajánlani, amiből kiderül, apró ütődésektől a Vision Pro sérül ugyan, de tönkre nem megy, ám ha leesne valaki fejéről, az előlapi üveg (ami egyébként levehető) durván összetörne. Meglepő módon nagyobb az esélye annak, hogy a hangszóró romoljon el, mint az, hogy a lencsék vagy kamerák sérüljenek meg.

Egy ilyen drága eszköznél talán mondanunk sem kell, hogy a fentiek egyikét se próbálja senki reprodukálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.