Hirdetés

Tabletet hajtogathatunk az új ASUS Vivobook Flip 14-ből



|

Az ASUS legfrissebb laptopja 360 fokban használható zsanért kapott, és azt is kifejezetten innovatív módon használhatjuk.

Hirdetés

Szép sorban érkeznek az ASUS legújabb laptopjai, most épp a VivoBook Flip 14 nevű modellt jelentették be, amely több szinten is érdekes. Egyrészt ismét jól mutatja, hogy az AMD mennyire erősen feljövőben van a hardvergyártóknál, hiszen a VivoBook Flip 14 TM420 típusjelű modell Ryzen 7 4700 mobil processzorra épít.

Hirdetés

Emellett 16 GB RAM és 1 TB SSD fér a gépházba, ami önmagában is kifejezetten szépre sikerült, a szálcsiszolt, fekete fém borítás mellett például figyelmet érdemel a gyémántvágott logózás, valamint az Enter billentyű színes-fényes kiemelése is. A tapipadot pedig egy gombnyomással LED-háttérvilágításos számbillentyűs érintőpaddá változtathatjuk több korábbi ASUS laptophoz hasonlóan.

Csatlakozók terén egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, egy USB 3.2 Gen 2 Type-A, egy USB 2.0, egy HDMI, egy kombó audió jack, egy microSD kártyaolvasó, valamint egy Kensington lock is elfért az oldalakon. Az érintőkijelzővel is rendelhető VivoBook Flip 14-hez érintőtollat is használhatunk, amelyet a kijelző szélére lehet felpattintani.

És akkor jöjjön a legérdekesebb újdonság: a 14 hüvelykes képátlójú kijelzőt 360 fokban forgatható zsanérokkal rögzítik a laptopra, tehát akár teljesen át lehet fordítani és tablet módban használni a gépet. Ez önmagában nem újdonság, láttunk már ilyet más laptopokon is, de az ASUS ezt kombinálta a korábbi eszközein megjelent trükkel, ahol laptop-módban a kijelző némelyest megemeli a gépházat, ezáltal könnyebbé teszi a gépelést, és a hűtésben is fontos szerepet játszik azzal, hogy jobban jár a levegő az asztal és a laptop között.

Árat és pontos megjelenési dátumot sajnos még nem tudni, viszont az utazóknak, multifunkciós felhasználásra vágyóknak érdemes figyelni a híreket, hátha elérhetőre sikerül, mert elsőre egész jól néz ki a koncepció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.