Hirdetés

Tenyér méretű Nano PC-vel frissített a Shuttle



|

Intel Whiskey Lake-U processzorra építkezik az apró doboz, az asztali XPC nano NC10U PC.

Hirdetés

Az SFF jellegű PC-k gyártásával foglalkozó Shuttle legújabb asztali mini PC-je az XPC nano NC10U lett. A gép egy 15 wattos Intel Whiskey Lake-U processzorra építkezik, és a 4K-s videók lejátszására is képes. 

Hirdetés

A tenyér méretű gép mindössze 142 x 142 x 42 milliméteres, igazi, ezzel picit nagyobb, mint egy átlagos Intel NUC. De azért még mindig igen kompakt, főleg, ha a hagyományos asztali konfigurációkhoz nézzük. 

A Shuttle Intel Celeron, Core i3, Core i5 és Core i7 chipeket is kínál az új termékhez, amelyen van USB 3.1, USB-C port, két USB 2.0 port, RS-232 port, jackcsatlakozó és SD-foglalat. A rendszeren akad még gigabites Ethernet, DisplayPort, HDMI 2.0, a WiFi ugyanakkor csak 802.11n-es modullal dolgozik. A memória mennyisége maximum 32 GB, az M.2 2280-as adattároló PCIe NVMe is lehet, és befér még egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtó is. 

A Shuttle újdonsága ideális otthonra és irodába is, bár sajnos nem passzív hűtésű, tehát hangja azért lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.