Hirdetés

Tényleg mindjárt itt van a GeForce GTX 1660 Ti



|

A videokártya már az Eurázsiai Gazdasági Bizottság oldalának adatbázisában is megjelent, vagyis közeledik a megjelenés.

Hirdetés

Egy ideje már nyílt titok, hogy az NVIDIA gőzerővel dolgozik a TU116-os lapkára építő GeForce GTX 1660 Ti videokártyáján. Ez nem kínál majd RTX technológiát, ugyanakkor ez lehet az NVIDIA mentsvára, amellyel újra népszerű terméket tenne le a mainstream gamerpiac asztalára. 

Hirdetés

A valós idejű ray tracing hiánya ellenére a grafikus vezérlő megfelelő teljesítményt nyújtana a legtöbb gamer számára. A jelenlegi várakozások szerint a bemutatóra már a jövő hónapban számíthatunk, a bolti elérhetőségre pedig valamikor márciusban. Most újabb bizonyítékok érkeztek, amelyek mindezt alátámasztják. 

Az utóbbi hónapok alapján úgy tűnik, hogy a jövőbeli szivárgások alapjául szolgálnak majd a különféle kereskedelmi listák és hitelesítési adatlapok. Az MSI GeForce GTX 1660 Ti SKU-k például nemrég az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában bukkantak fel. A Gaming Z, az Armor, a Ventus és a Gaming X modellek is. 

A végjegyeztetett termékek ilyen listája az egyik utolsó dolog, ami előkerül, mielőtt a termékek ténylegesen megjelennek a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.