Hirdetés

Tetemes mennyiségű hajtogatható telefont szeretne értékesíteni a Samsung 2024-ben



|

Ez egy igen ambiciózus cél a nagyvállalat részéről, főleg az idei eladások tükrében.

Hirdetés

Egyre több cég kísérletezik a hajtogatható eszközökkel, nemrégiben például az is kiderült, hogy hamarabb itt lehet az Apple összehajtható Ipad-je, mint azt gondolnánk, de a közelmúltban a OnePlus, a Huawei és még a Xiaomi is előállt a saját elképzeléseivel az egyre népesebb piacon.

Azonban egyelőre egyik sem lett olyan sikeres, mint a Samsung modelljei, amik iránt jelenleg is óriási a kereslet. Mind a Galaxy Z Flip 5, mind a Z Fold 5 hatalmas népszerűségnek örvend, éppen ezért talán annyira nem is meglepő, hogy a Samsung most azt tűzte ki céljául, hogy 2024-ben 20 millió hajtogatható mobiltelefont értékesítsen.

Hirdetés

Ez pontosan a duplája lenne az idei számoknak, amit a tech-óriás minden bizonnyal a valamikor jövőre érkező Flip 6 és Fold 6 modellek mentén szeretne majd feltornázni, de természetesen a piacon maradnának még a jelenlegi 5-ös számozással ellátott összehajtható készülékek is.

Azért nem lesz könnyű dolga a Samsungnak: az egyre több hajtogatható termékkel a verseny is egyre kiélezettebbé válik. A pletykák szerint a nagyvállalat elsősorban a konkurenciákhoz képest jóval vékonyabb kijelzőjével szeretne versenyképes maradni. Példának okán a Galaxy Z Fold 5 összehajtva 13,4 mm-es, ami 2 mm-rel vékonyabb az elődjénél, így jó eséllyel a következő darab is valamivel karcsúbb lesz majd.

Kérdés tehát, hogy az új széria újításai vajon elegendőek lesznek-e a 20 milliós cél eléréséhez. Minden bizonnyal az idei eladások alulmúlták a Samsung elvárásait, amihez jó eséllyel a konkurens modellek megjelenései is hozzájátszottak. Ennek értelemében a mostani tervek szerint tehát a tech-óriásnak dupláznia kell majd az eladásait ahhoz, hogy teljesítse a jövő évre kitűzött számokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.