Hirdetés

Thaiföldön már kaphatóak a H370-es és a H310-es alaplapok



|

Az ASRock, az ASUS és a Gigabyte új alaplapjai is felbukkantak a boltokban.

Hirdetés

Bár az Intel H370 Express és H310 Express lapkakészletei hivatalosan még nem startoltak el, furcsa módon az ezekre építő alaplapok már megvásárolhatóak egyes PC-boltokban Thaiföldön. 

Hirdetés

Számos fotó is készült minderről, amelyeken az ASRock H370 Pro4 és H310-HDV alaplapjai mellett a Gigabyte Aorus H370 Gaming 3 és az ASUS Prime H370-A is látható, többek között. A fotókat a közösségi oldalakon tették közzé azért, hogy ösztönözzék a vásárlásra a PC-s felhasználókat. 

Az Intel márciusban és áprilisban tervezi piacra dobni az olcsóbb H370 Express, B360 Express és H310 Express lapkakészleteket, valamint az újabb 4- és 6-magos Core i3 és Core i5 processzorokat, amelyek a Coffee Lake szériát erősítik. Érkeznek továbbá a 2-magos Pentium Gold és Celeron chipek is a sorozatba. 

Az olcsóbb alaplapoknak hála sokat eshet a nyolcadik-generációs Core processzorokra építő platformok vételára. Manapság ugyanis drága mulatság ilyet építeni, többek között a Z370-es alaplapok vételára miatt. 

Ahogyan az lenni szokott, az olcsóbb lapkakészleteknél áldozatokat kell hozni: nem lesz túlhajtható például a CPU, illetve NVIDIA SLI-támogatás sincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.