Hirdetés

Több érdekesség is kiderült a Microsoft Surface Pro 7-ről



|

Október 2-án tartja a következő nagy rendezvényét a Microsoft, de már most érkeznek a szivárgások a Surface Pro 7-ről.

Hirdetés

A Microsoft október 2-án tartja meg a következő nagy rendezvényét, amelyen számos Surface hardvert bemutat majd. Az egyik lehet a Surface Pro 7, amelyről több szivárgás is előkerült, hála a Windowsarea.de forrásainak. 

Hirdetés

Ahogyan tavaly, úgy idén is a legtöbb változtatás a belsőt érinti majd, de azért a képernyő káva kisebb lehet, és a készülék is laposabb lesz valamivel. 

Elvileg mindegyik verzió LTE-képes lesz, nem csak a 7 nm-es Snapdragon 8cx chippel szereltek, de a tizedik-generációs Intel Core processzorral felvértezett változatok is. 

Az eszközön végre lesz USB-C port, de mivel a Surface Connect elvileg marad, ezért az új port nem támogatja majd a Thunderbolt 3 szabványt. Az új TypeCover kiegészítők viszont eltérő színekben érkezhetnek. Maga a billentyűzet állítólag 20 százalékkal is könnyebb lehet a jelenlegi megoldásokhoz képest. 

A képernyő egyes tippek szerint marad 12,3 hüvelykes, miközben a jelenlegi 45 Wh-s akkumulátort nagyobbra cseréli a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.