Hirdetés

Több érdekességet is hozott a Microsoft PowerToys v0.12



|

Az új verzióval már lehetséges a fájlok tömeges átnevezése, valamint a sötét mód is támogatott.

Hirdetés

A Microsoft tavaly hozta vissza a PowerToyst, azóta pedig folyamatosan egészíti ki a haladó Windows-felhasználóknak szánt eszközgyűjteményt. 

Hirdetés

A legújabb verzió a PowerToys v0.12 lett, amely tartalmazza a PowerRename nevű eszközt: ez fájlok tömeges átnevezésére alkalmas. A korábban kiadott FancyZones ablakkezelő immáron többmonitoros támogatást is élvez, illetve akad már kezdeti támogatás a sötét módhoz is. 

A klasszikus, Windows 95-ös verzió és a modern változat közötti egyik legfőbb különbség egyébként az, hogy az új már nyílt forráskódú. Vagyis bárki hozzáteheti a saját kódját. 

A fejlesztők további eszközökön is dolgoznak, így lesz olyan, amivel leállíthatóak lesznek a Windows egyes folyamatai, valamint olyan, ami felveszi a képernyő tartalmát animált GIF-be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.