Hirdetés

Több kép is kiszivárgott a Google legújabb hajtogatós mobiljáról, a Pixel Fold 2-ről



|

Jelentős elmozdulásra számíthatunk a korábbi dizájnhoz képest.

Hirdetés

Még tavaly májusban ugrott fejest a Google a hajtogatós telefonok világába, amikor is bemutatta a saját, ebben a kategóriában induló készülékét, a Pixel Foldot. Ez alapján teljesen jogos volt a feltételezés, hogy valamikor idén is ebben az időszakban számíthatunk a csukható mobil legújabb változatának bemutakozására, ám egyelőre szinte még semmit nem hallottunk a Pixel Fold 2 felől.

A minap azonban most több kép is kiszivárgott következő generációról, ezek pedig rendre azt sejtetik, hogy jelentős dizájnváltásra kerülhet majd sor az új készülék érkezésével.

Hirdetés

A legszembetűnőbb változás talán a kameraszigetnél érhető tetten, ami a korábbi, sávos kialakítás helyett egy téglalap alakú elrendezést kapott. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a kamerák mellett újításként több szenzor is felfért a készülékre, ám egyelőre nehéz kivenni, hogy ezek pontosan mik is lehetnek.

Ránézésre egyébként a kijelző is módosult, magasabbnak és keskenyebbnek tűnik az eredeti Pixel Foldénál, míg az összecsukható kijelzőt körülölelő keret szintén kicsivel vékonyabbnak látszódik.

Bármennyire is hitelesnek tűnnek, azért egyelőre érdemes még a kiszivárgott képeket fenntartásokkal kezelni, a pletykák szerint vélhetően odébb van a hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.