Hirdetés

Több különböző változatban érkezhet az M3 Max, brutális gépekkel készül az Apple



|

Az almás cég nem lassít, a saját fejlesztésű hardvereiktől várhatóan jövőre is leesik majd az állunk.

Hirdetés

Már csak picit több mint egy hónap választ el minket az iPhone 15 szeptember közepi leleplezésétől, a kreatív szakmában dolgozók szívét azonban nem feltétlen a telefonos, sokkal inkább a laptopos újdonságok dobogtatják meg, mióta az Apple saját chipekkel dolgozik. Az első M3-as chipekkel szerelt Macbook Air gépek már októberben befuthatnak, az M3 Pro és M3 Max modellekre viszont jövő év közepéig várni kell, de a jelek szerint megéri türelmesnek lenni.

A Bloomberg értesülései szerint az M3 Max alapjáraton 14 processzormaggal és 40-magos GPU-val érkezik, ugyankkor már tesztelnek egy 16-magos változatot is, ami a 14 és 16 hüvelykes Macbook Pro modellekben debütálhat.

Hirdetés

Ugyan pusztán a magok számát tekintve nincs hatalmas előrelépés, az Apple már a TSMC 3 nm-es gyártástechnológiáját használja majd, így teljesítményben és hatékonyságban is komoly ugrásra számíthatunk.

A legfrissebb hírek szerint egy 48 GB RAM-mal szerelt konfigurációval zajlik a tesztelés, de mivel már az M2-es Macbook Próból is volt 96 GB-s variáns, biztos, hogy ezúttal is számíthatunk erre. Ezzel a hardverrel pedig egyáltalán nem lennénk meglepve, ha az AMD és az Intel asztali chipjeivel is simán felvennék a versenyt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.