Hirdetés

Trendteremtőknek készültek az MSI Modern 14 Bluestone laptopok



|

Különleges dizájnt, illetve akár Core i7 processzort és NVIDIA GeForce MX350 grafikát kaptak az új MSI laptopok.

Hirdetés

Tartalomgyártóknak készülnek alapvetően az MSI Modern szériás laptopjai, a kínálat most pedig a Modern 14-gyel bővült, ami kortárs, színes gépházzal igyekszik felvonni magára a figyelmet. Az úgynevezett Bluestone mellett Onyx Black verzió is létezik, ezekbe akár Core i7-es CPU és GeForce MX350-es grafika is kérhető, de AMD Ryzen 4000 mobilos processzort is szerelnek a laptopokba. A gépházat úgy alakították ki, hogy a modern életstílust tükrözve trendteremtőknek kedvezzen. 

Hirdetés

Az egyedi színek és árnyalatok mellett a porszórt hatású alumínium ház igyekszik növelni a prémium érzetet. Az MSI szerint a kék szín a határtalan szabadságot, a korlátok nélküli kreativitást és a megbízhatóságot tükrözi, és kiemeli a használót a tömegből, segít kifejezni az élénk képzelőerőt. A kéket szeretők az MSI szerint tele vannak ötletekkel és a tökéletességet keresik. 

Az új CPU-k 10 százalékkal jobb teljesítményt ígérnek, grafikában 2,5-szörös a fejlődés. A laptop 1,3 kilogrammos, 10 órát bír egy feltöltéssel. A jobb gépelési élményért 5 fokban megemelték a billentyűzetet, a 14 hüvelykes panel pedig minimális kávát és 180 fokban engedő zsanérokat kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.