Hirdetés

Kisebb fogyasztás mellett ígér gyorsabb tárhelyet az UFS 3.1



|

Hivatalos az UFS 3.1 szabvány, amely ismét kisebb fogyasztással és tempósabb átvitellel kecsegtet a flash memóriák terén.

Hirdetés

A JEDEC bejelentette a legújabb UFS-szabványt, az UFS 3.1-et. A tervek szerint ez általános fejlődést hoz a hatékonyság terén, így a flash tárhelyek fogyasztása még alacsonyabb lehet a jövőben, nagyobb átviteli sebességek mellett is. Az új tárhelyek jelezni tudják majd továbbá a magas hőmérsékletek miatti teljesítménykorlátozást is. 

Hirdetés

A HPB kiegészítésnek hála a nagy sűrűségű eszközökben az olvasási sebességet is képesek lesznek majd fokozni. 

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy melyik eszközbe kerülhet először UFS 3.1-es tárhely. Még annak ellenére sem, hogy a jelenlegi csúcsmobilok már UFS 3.0-s tárhellyel rendelkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.