Hirdetés

Új ASRock mini-ITX alaplapok érkeznek Comet Lake-S processzorokhoz



|

Kompakt, B460-as és H410-es alaplapokkal állt elő az Intel Comet Lake-S lapkáihoz az ASRock.

Hirdetés

Elég kicsi a választék a piacon vékony és mini-ITX-es alaplapokból, főleg olyanokból, amelyek használhatóak az Intel tizedik-generációs Comet Lake-S processzoraihoz. Az ASRock most két ilyennel állt elő a B460TM-ITX és H410TM-ITX formájában. Akinek egyformának tűnik a kettő, annak jogosak az észrevételei, az ASRock ugyanis csak a lapkakészletet cserélte ki. A dizájn hátránya pedig az, hogy maximum 65 wattos TDP-vel rendelkező Comet Lake-S chip helyezhető az alaplapok foglalatába. 

Hirdetés

A két SO-DIMM DDR4-es foglalatba maximum 64 GB DDR-2933-as memória illeszthető, kétcsatornás konfigurációban. SATA III portból kettő akad, PCIe 3.0 és M.2 port szintén van. A RAID-et csak a B460-as kezeli ugyanakkor. 

Kimenetekből két HDMI 1.4 és egy LVDS port akad. Gigabites Ethernet port van, de vezeték nélküli csatlakozás nincs. Ezen csak az M.2 Key-E port enyhít, hogy könnyebb legyen vezeték nélküli adaptert használni. Az audióért Realtek ALC233 kodek felel, hátra pedig jutott négy USB 3.2 csatlakozó. Árakról és megjelenési dátumról még nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.