Hirdetés

Új márkanév alatt támasztják fel a Microsoft PC-s perifériáit



|

Egy egyedi partnerségnek köszönhetően mégsem kell elbúcsúznunk a vállalat hardvereitől.

Hirdetés

Sokakat elszomorított, amikor tavaly áprilisban a redmondiak bejelentették, hogy közel 40 év után megszüntetik a Microsoft PC-s hardverek gyártását, és kizárólag a Surface márkanév alá tartozó termékekre támaszkodnak.

A vállalatnak voltak az évek során nagyon ikonikus perifériái, mint amilyen a Sculpt Ergonomic Keyboard, ezektől pedig látszólag könnyes búcsút kellett volna vennünk.

A 2024-es évet azonban egy váratlan jó hírrel indította az Onward Brands vezetője, Charlie Tebele. Az Onward alá olyan márkák tartoznak, mint a Survivor, a Griffin, az Incipio, vagy épp az Incase, és gyártanak mindent a szünetmentes táptól a laptoptartó állványon át az iPhone tokokig. A Microsoft termékeket az Incase brand alá olvasztják be, egész pontosan "Incase, designed by Microsoft" címkével kerülnek majd a boltokba.

Hirdetés

A partnerségben fontos, hogy minden jog a Microsoftnál marad, így ha később úgy döntenek, hogy mégis visszaállnak a gyártásra, megtehetik, az Incase pedig nemcsak a dizájnokat másolja és koppintásokat kezd gyártani, hanem teljes egészében átveszi a Microsoft folyamatait: ugyanazokkal az alapanyagokkal és beszállítókkal dolgoznak, ugyanazokat a gyártósorokat használva.

Marad tehát a piacon a Modern Webcam, a Bluetooth Ergonomic Mouse, és még sokan mások: összesen 23 terméket visz tovább a vállalat a partnerségnek köszönhetően, sőt, a jövőben olyan termékeket is piacra dobnak majd, amiket a Microsoft lefejlesztett, de a sorozatgyártásig sosem jutottak el. A tervek szerint valamikor 2024. második felében érkeznek majd meg a régi-új hardverek a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.