Hirdetés

Új RGB-s Micro-ATX házat mutatott be a Cougar



|

Kompakt méretek mellett hozza a trendi, RGB-s és átlátszó megjelenést a Cougar legújabb gépháza, az MG120-G RGB.

Hirdetés

A Cougar bemutatta az MG120-G RGB számítógépházát, ami Micro-ATX-es megoldás, és a kategóriájában elég széles és tágas. Sötétre színezett, de átlátszó, 4 milliméteres üvegpanelek vannak bal oldalon és elöl, illetve akad három prémium VK120 ARGB-s hűtőventilátor is a trendi megjelenéshez és hatékony szellőzéshez. Előre két 140, vagy három 120 milliméteres légkavaró szerelhető fel, de felülre is elfér két 140 illetve 120 milliméteres, hátra pedig egy 120 milliméteres, de szükség szerint vízhűtés is beszerelhető. 

Hirdetés

Tárhelyekből három darab 2,5 hüvelykes meghajtót támogat a dizájn, továbbá két 3,5 vagy 2,5 hüvelykesnek is van hely, de az alaplapi tálca mögött még egy extra 2,5 hüvelykes hely akad. A videokártya 33 centiméter hosszú, a CPU-hűtő 17,5 centiméter magas lehet. 

A világítást 6-csatornás ARGB kontroller szabályozza, az előlapra került két USB port, jackcsatlakozó és a világítást vezérlő gomb. A ház 210 x 415 x 400 milliméteres, ára sajnos még nincs. Mármint minden bizonnyal van, csak még nem tudjuk. Szóval innen átadjuk a terepet a képeknek, utána pedig jöhetnek a kommentek: nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.