Hirdetés

Új szenzorral frissült a Microsoft legendás egere



|

Továbbfejlesztett PixArt PAW 3389 Pro-MS szenzort kapott a Microsoft legendás egere, az új IntelliMouse.

Hirdetés

A Microsoft nemrég ismét frissítette a legendás IntelliMouse egerét. Az új modell továbbra is megtartja az eredeti formát, de belül már jobb, ügyesebb. 

Hirdetés

A redmondi cég IntelliMouse egere a továbbfejlesztett PixArt PAW 3389 Pro-MS szenzorral frissült. Ez 50-szintű DPI-érzékenységet garantál, 200 és 16 000 között. 

A 136 grammos rágcsáló akár 50G-s gyorsulást is lehetővé tesz, a mintavételezési rátája pedig 1000 Hz-en alakul. Azért a modern trendeket követve egy apró RGB-s berakást is kapott. 

Az újdonság egyelőre kizárólag a Microsoft kínai áruházában érhető el, nagyjából 50 eurónak megfelelő összegért. Később remélhetőleg a további országokban is kaphatóvá válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.