Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki az Intel Core i9-9900T-ről



|

Minden jel arra utal, hogy az Intel fokozta az energiahatékony Core i9-9900T teljesítményét.

Hirdetés

Már januárban tudtuk, hogy az Intel dolgozik a Core i9-9900 processzor energiahatékonyabb változatán. Most pedig minden jel arra utal, hogy a Core i9-9900T teljesítményét sikerült fokozni a megjelenés előtt. 

Hirdetés

Az eredeti specifikációk alapján 1,70 GHz-es alap órajelre számíthattunk volna, ami jóval kisebb, mint az eredeti Core i9-9900K 3,60 GHz-es órajele. Turbo Boost mellett 1-2 maggal 3,80 GHz-es órajel lett volna elérhető. A mostani Geekbench-mérések azonban egészen mást mutatnak

Az Intelnek sikerült megtartania a 35 wattos TDP-t, azonban az alapértelmezett órajelet felemelték 2,1 GHz-re, a boost melletti órajelet pedig 4,4 GHz-re. 

Mindez azt jelenti, hogy az eredetileg vártnál sokkal jobb teljesítményt nyújthat a processzor, amire persze szükség is van, figyelembe véve az AMD Ryzen 3000 szériás chipeket. A Core i9-9900T 8-masgos, 16-szálas chip lesz, 16 MB-os cache és Intel UHD 630 grafika jellemzi, a vételára pedig 439 dollár lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.