Hirdetés

Újabb hordozható Samsung SSD érkezhet



|

A jelentések szerint új T szériás hordozható SSD közelít, a Samsung ugyanis levédette a Portable SSD T7 Plus nevet.

Hirdetés

Közel 2 éve már, hogy a Samsung kiadott egy T szériás hordozható SSD-t. Most azonban minden jel arra utal, hogy új modell közeledik. A LetsGoDigital szerint a T7 Plus érkezik hamarosan. 

Hirdetés

Mindezt pedig onnan tudta meg a LetsGoDigital, hogy a Samsung nemrég levédette a Portable SSD T7 Plus nevet. Vagyis úgy tűnik, hogy a T5 kap majd hamarosan frissítést. 

Sajnos további részletek egyelőre nincsenek a T7 Plusról, specifikációk sem voltak mellékelve a hivatalos dokumentumban. A szakértők tippjei szerint a külső SSD talán 64-rétegű Samsung NAND flash memóriát használhat, az adatátvitel sebessége pedig meghaladhatja a másodpercenkénti 540 MB-ot. 

Valószínűleg az új modell USB-C porttal érkezne, színekben pedig lehet, hogy ugyanazt kínálná, mint a T5: kék, fekete, piros és arany, 256 és 512 GB és 1, valamint 2 TB-os kapacitások mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.