Hirdetés

Valódi arany beépítésével készült az MSI legújabb csúcskategóriás alaplapja



|

A tajvani gyártó bemutatta a MEG Z590 két kiadását, amelynek egyikét 24 karátos arannyal díszítették.

Hirdetés

Az MSI tavaly októberben leplezte le a Ryzen 5000 processzorokhoz tervezett, B550 lapkakészletre építő alaplapokat. Ezúttal az először legutóbb egy hónappal ezelőtt látott MEG Z590 széria két modelljéről is publikált fényképeket a hardvergyártó.

A cég alapelve az volt, hogy a csúcsteljesítmény mellé elegáns dizájn illik, így a letisztult, teljesen fekete Unify kiadás mellett elkészült az aranybevonatokkal egyedivé tett ACE Gold Edition is.

Az MSI MEG Z590 ACE Gold Edition legfőbb jellemzője, hogy két 8-tűs csatlakozón kap energiát a B550-hez hasonlóan, viszont a 8-rétegű PCB megvastagított réz felhasználásával készült, és az alaplap támogatja a DDR-5600(OC) MHz memóriát.

Hirdetés

A hardver két Thunderbolt 4 portot és négy M.2 slotot is kapott. A teljesítmény mellett a látvány is szembetűnő - a platinaszínű egységeket a 24 karátos aranyból készült kiegészítők teszik különlegessé.

Az MSI MEG Z590 Unify hasonló teljesítményre képes, mint az aranyozott társa, viszont visszafogott, elegáns fekete dizájnt kapott.

Emellett elkészült a Unify-X modell is, amelyet az MSI kifejezetten az overclocking lehetőségre tervezett, és az alaplat akár 7200 MHz sebességre is képes a legutóbbi tesztek alapján.

Az MSI MEG Z590 ACE és Unify modellek a prémium kategóriát képviselik, így ennek megfelelően árazták őket,  500 dollárért vihető a magas élet PC-s módra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.