-

Valós időben fordítja a prezentációkat a Microsoft

|

Hasznos extrával újít a PowerPoint, és a jövőben élőben tudja majd más nyelvre fordítani a prezentációkat.

Tart a Microsoft idei Build konferenciája, amelyen döntő többségében csak olyan dolgokról van szó, amelyek a fejlesztőket érdeklik és érintik. De akad azért olyan újdonság is, aminek a nagyközönség is örülhet. 

Hirdetés

Az Azure-t, a Visual Studiót és a .NET-et érintő hírek után a Microsoft bemutatta egy új PowerPointba tervezett kiegészítő előzetesét, amelyet az átlagfelhasználóknak szán. 

A Presentation Translator képes automatikusan, valós időben lefordítani és/vagy feliratozni a prezentációk szövegét más nyelvre, miközben megőrzi az eredeti formázást és stílust. 

Jelenleg az angol, az arab, a francia, a japán, a kínai, a német, az olasz, az orosz, a portugál és a spanyol nyelvek támogatottak. A fordítási funkció mellett feliratozni is kiváló a funkció, például hallássérültek számára. 

A Microsoft Garage-on keresztül született projekt egyelőre zárt előzetesben használható, és jó példája annak, hogy a mesterséges intelligencia-alapú szolgáltatások lassan ellepik a mindennapjainkat övező programokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!