Hirdetés

Végre itt vannak az Intel Spectre-javításai



|

A Skylake, a Kaby Lake és a Coffee Lake szériás Intel processzorokhoz is érkeznek a stabil Spectre-javítások.

Hirdetés

Az Intel újabb és újabb mikrokód-frissítéseket tesz közzé annak érdekében, hogy megvédje a Spectre-alapú támadásoktól azokat a számítógépeket, amelyekben az újabb processzorai dolgoznak. 

Hirdetés

Ebben a hónapban már érkezett stabil javítás azokhoz a PC-khez, amelyekben Skylake CPU-k vannak. Most a Kaby Lake és a Coffee Lake szériás processzorokhoz is befutottak ezek a stabil javítások. 

Ezeket a mikrokód-frissítéseket egyébként már kiadta egyszer az Intel, azonban kénytelen volt visszahívni a csomagokat, mivel bizonyos körülmények mellett kékhaláloktól szenvedtek a PC-k. 

A mostani javítások már stabilabbak. Rossz hír viszont, hogy egyiket sem lehet csak úgy letölteni az Intel honlapjáról: meg kell várni, amíg a PC-s gyártók közzéteszik a laptopok, asztali gépek, alaplapok frissítéseit. 

Ebből a dokumentumból mindenesetre kiderül, hogy mely processzorokhoz készített már patch-et az Intel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.