Hirdetés

Ventilátor nélkül dolgozik a Zotac új mini PC-je



|

Intel Comet Lake-U processzorral kérhető a Zotac ZBOX Cl622 mini PC-je, ami tényleg nagyon kompakt, és még passzív hűtésű is.

Hirdetés

A Zotac most azokhoz szól, akik friss hardverrel szeretnének csendes, konkrétan néma mini PC-t. Számukra lehet érdekes az új ZBOX CI622 nano , amely olyan barebone rendszer, amibe laptopokból ismerős Intel Comet Lake-U processzor választható. Csak a 2-magos Core i3-10110U vagy a 4-magos Core i7-10510U jöhet szóba, a jó hír viszont, hogy a 204 x 129 x 68 milliméteres apróságnak tényleg semmi hangja nincs. 

Hirdetés

Mivel barebone rendszerről van szó, ezért csak processzor és alaplap jár, RAM-ról és tárhelyről a vásárlónak kell gondoskodnia. Maximum 32 GB DDR4-2666-os RAM fér be (2 modul), valamint egy 2,5 hüvelykes meghajtó. Dedikált GPU-nak nincs hely, marad a CPU integrált megoldása, amely két kijelzővel birkózik meg HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2 csatlakozókon keresztül. 

Akad azért SD-kártyaolvasó, jackcsatlakozó, WiFi, Bluetooth, két gigabites Ethernet port, USB-C, USB 3.1. Az alapmodell már 400 dollárért előrendelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.