Hirdetés

Vezeték nélkül tölthet a Surface Pro 7 tolla



|

Egy új, vezeték nélküli töltésre alkalmas Surface Pen kísérheti az október 2-án debütáló hibrid tabletet.

Hirdetés

A Microsoft általában az új Surface Pro modellek mellé hoz új Surface Pent is, bár néha az újítások kimerülnek egy-egy új színben. Korábbi szabadalmi bejegyzések alapján a Microsoft a digitális toll pontosságán és válaszidején is javítana, most pedig kiderült, hogy további tervei is akadnak a vállalatnak. 

Hirdetés

Az FCC adatbázisában szerepel ugyanis egy új Surface Pen, amely képes vezeték nélküli töltésre is (vagyis nem AAAA akkumulátort használ, mint a jelenlegiek). 

A mostani pletykák alapján a Microsoft az eddig vártnál sokkal nagyobb dizájnbeli módosításokat is tervez annak érdekében, hogy lehetővé tegye a digitális toll vezeték nélküli töltését. 

Szerencsére sokat már nem kell várnunk arra, hogy kiderüljenek a konkrétumok, ugyanis az október 2-án tartott nagy Surface rendezvényen megérkezik a Surface Pro 7, a Surface Laptop 3, és remélhetőleg az olyan újdonságokról is megtudunk valamit, mint a Windows Core OS vagy a vezeték nélkül tölthető Surface Pen.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.