Hirdetés

Világelső hordozható SSD-t mutatott a Lexar



|

USB 3.1-es, C-típusú csatlakozót kapott a Lexar hordozható, 1 TB-os SSD-je, amely egyben a világ leggyorsabbja is a kategóriában.

Hirdetés

A Lexar bemutatta a Professional SL100 Pro Portable SSD-jét, ami egy külső, hordozható adattároló. Stílusos, szálcsiszolt alumínium burkolatot kapott, maga a meghajtó pedig meglehetősen kicsi és lapos, ezért aztán zsebben is egyszerűen elvihető. 

Hirdetés

Mivel ellenáll a rázkódásnak, ütéseknek és vibrációnak, ezért tökéletes társ lehet az adatok hordozásában. Ráadásul a DataVault Lite szoftver 256-bites AES titkosítást is kínál az érzékeny fájlok védelme érdekében. 

Az USB 3.1-es, C-típusú csatlakozót kínáló adattároló maximum olvasási és írási sebessége 950 és 900 MB másodpercenként. Ezzel akár kétszer gyorsabb, mint az SL1003. 

A Lexar elsősorban profi fotósoknak és videósoknak szánja az új adattárolóját, amely nagyon könnyen hordozható, az adatok pedig minden szempontból biztonságban vannak a normál merevlemezekhez hasonlítva. A Windows mellett a macOS rendszer is támogatott, és USB-C-USB-A kábel is van a dobozban. Az új SSD ebben a hónapban jelenik meg, 250 és 500 GB-os, valamint 1 TB-os kapacitásban. Ezekért 99,99; 149,99 és 279,99 dollárt kell fizetni, 3 év garancia jár hozzájuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.